Dan före dan, före...

Nu närmare det sig, och jag tycker så klart julafton är en dag att längta till. Men trots allt så är det ändå tiden från första advent fram till nu som jag njuter mest av. ''
 
Känner ingen press av måsten inför jul, det man inte gör själv kan man köpa så att säga. 
Bakade i alla fall glödkakor på söndag, för att det är gott och för att det passar bra på julbordet.
När jag ändå var i gång kokade jag knäck, och strödde försiktigt på lite flingsalt, gott!
Vad mer ska jag göra, i morgon trillar vi köttbullar till julafton. Min man fixar alltid revbensspjäll och skinkan. Vi har alltid någon form av knytis med barnen, alla får bidra med något till julbordet. På det viset får fler njuta av helgen istället för att någon får stå vid spisen ensam. Vi har ju också en födelsedag att fira dagen före julafton, så i dag beställde jag tårtor. I morgon börjar min julledighet, så galet fint!
På söndagseftermiddagen fick vi besök av de här fina. Patrik, min mans lillebror och hans sambo Lollo. Roligt, att de dök upp efter en julfest här i stan och annat skoj. 
I dag hade skolans ledningsgrupp en hel dag med Niklas Fröst. Vi höll till på Boden Business Park, ett fint ställe att ha möte på. 
Vi har utmanat oss och hittat nya strategier för att nå ännu längre i vårt arbete. En givande dag. 
Sedan fick jag julklapp av pedagogerna och av en gullig en. Tack snälla!
Bästa med att komma hem efter en jobbdag, är väl ändå när någon annan i familjen lagat middagen. i dag, en riktigt het räkpasta av Lukas. 
 
Förutom köttbullarna i morgon måste jag in till stan, har några saker att fixa. Men i  kväll ska jag bara njuta av vetskapen om att jag inte måste stiga upp 06.00. Skönaste känslan, när man har hela ledigheten framför sig. 
 
Ser ni på julkalendern på SVT? Den som spelats in i Kyrkbyn, här i Luleå, Kyrkbyn där jag jobbade som lärare i 10 år. Jag ser på den bara för just den sakens skull, och så är den rätt så bra ändå tycker jag.
 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: