Ljuvliga dagar

Vilken lyxig resa jag fått av min man - en resa i Svergie med bil kanske inte låter som lyx, men för mig är det värsta lyxen. Lagom långt att resa, med bil kan du stanna när du vill, eller inte stanna alls. Att resa lite efter känslan är skönt, de flesta hotellrum kan man avboka samma dag, och med lite is i magen kan man boka hotellrum samma dag. Vi fick inte rum i Trosa, men så här i backspegeln kan jag känna att det blev hur bra som helst ändå, nästan bättre faktiskt. 
 
Hotellrummen vi bott på har varit helt okej. Här på Clarion Collection Bolinder Munktell i Eskilstuna.
Hotellet är en ombygd verkstad där man tillverkat traktorer. 
Fint, och något jag skulle gilla, att få utmaningen att inreda en verkstad till ett vackert boende. 
På kvällarna har jag planerat nästa dags innehåll, bokat hotellrum och resrutt. De kvällar som inte blivit för sena har jag använt till att föra över bilder till datorn och redigera dem. 
 
Våra sista dagar på den här resan bokade jag i Stockholm, alltid trevligt att vara här några dagar. 
En dag hängde vi mest på Söder. Här en liten paus från allt på en tvärgata från Hornsgatan. 
Här träffar man alltid någon man känner. Helt plötsligt dök Erika och Oskar upp och vi fick en trevlig stund med dem, med prat om deras kommande bröllop, svensexor och möhippor och annat skoj. Erika är dotter till våra vänner, och har gått i samma klass som vår mellansson Joel en gång i tiden. 
En kväll fick min man bestämma var han ville äta middag, jag kan ju inte bestämma allt, även om jag hade fått det p g a att min man gav mig den här resan med allt vad jag ville. Belgobar blev hans val. 
Musslor med chili, så himla gott. Belgisk öl till, men den servitrisen rekomenderade var inte så god. 
Nöjd över dagen som varit, över maten vi ätit och livet just nu. 
En sak till ville min man väldigt gärna göra - vandra runt på Armé museet. Inte min "kopp av te" precis. Jag följde med ändå, någon rim och reson måste det ändå vara, och efter att han studerat allt, läst allt kunde vi till sist vandra vidare. 
På språng, handlat för mina presentpengar jag fick då jag fyllde år. 
Oj, så nöjd!
Märkligt, att vi alltid får samma hotellrum på det här hotellet där vi bott ett antal gånger under årens lopp. Rummet är stort, fint och utsikten helt magisk. Ett hörnrum på våning 24 på Quality Friends. 
 
I dag första dagen det regnat på hela resan, så idag blev det en tämligen stillsam dag, vilket min man behövde 😘 efter att vi traskat över 28 000 steg i går. 
 
♥ Maria
  


Kommentera inlägget här: