Glad in i själen!

Jag har ju tjatat om hur roligt det är att få fylla år i många år. Det har snart gått en månad sedan jag hade min födelsedag och gratulationerna fortsätter. Bästa någonsin, att fylla år i pandemi tid. Då blir det helt enkelt inte möjligt att ha stora tillställningar, utan helt naturligt att man delar upp allt det stora i en massa mysiga små sammankomster. 
Det här är en vanlig sammankomst på vår skola, kring 09.30 varje dag. Några fikar i sina klassrum, andra vågar sig hit, men ingen törs sätta sig på de kryssade platserna. 
Jag hämtades i all hast till p-rummet. Kom och drick te nu, sa någon glatt. Jag hastade iväg, skoj med en paus mitt i allt. Där stod Helena och hade ett fint paket i famnen och framför Marianne fanns en stor och galet fin bukett!
Grattad av skolans pedagoger!!!
Några av dem ringde mig den kväll jag fyllde år och sjöng så fint, bara det var så gulligt så jag blev tårögd!
Jag hade faktiskt tänkt åka och köpa en bukett hem efter jobbet, men nu behöver jag ju inte det. Den här buketten kommer från en av lärarna som har Bodens finaste trädgård, i Sävast, en förort till Boden. Om ni gillar instagram kika in på kontot majmade där finns massor av inspiration att hämta. 
En cykel, som fungerar som ett vindflöjel!!!
Den passade perfekt här, intill vårt lilla äppelträd.
Så himla, himla fint! 
Dahlior i olika storlek, frökapslar från Pionvallmo och någon Malva. 
Hemma blev det en trerätters middag med löjrom till förrätt. Kajsa hade fått en burk av en av deras vänner Åke. Det var så gott!
Ute öste regnet ner, och jag njöt av den lugna kvällen eftersom lördagen skulle bli en desto vimsigare dag.
 
♥ MariaKommentera inlägget här: