Söndagsbrunch

Nästan alla mina vänner fyller år under mars, april och maj. Vi fortsätter fira varandra och ibland hinner det gå långt tid efter födelsedagen innan tid finns för det, mina vänner är precis som jag väldigt aktiva för det mesta, när det inte råder restriktioner som nu. Det måste bero på Covid, att vi hittade en dag då vi alla kunde träffas och till och med någon dag innan Bitte fyller år. 
Presenter och vårig ranunkel i vasen. 
Jag satte igång med att fixa pajer direkt efter en lätt frukost. Det här är en paj med en fyllning av tomater, babyspenat och rödlök. Ovanpå den färdiggräddade pajen strösslade jag med rostad kallrökt skinka. Gjorde en till, den fick en fyllning av knaperstekt baccon, tomat och broccoli. 
Först en smoothie, till gästerna då de dök upp. 
Vi satt ute hela tiden, så skönt trots att det blåste rätt så friskt. 
Vi damer valde att sitta i lä mot den friska vinden medan männen trotsade vinden lite längre ut på altan. 
Till efterrätt, jordgubbar med mynta eller hjortronsylt, att välja på till pannacottan jag gjorde. Gott var det, att ta lite av allt. 
Vi hade lyckan att få barnvakta en stund och den här gossen är så go! Morfars gråa kalufs som kom med i  bild då han lekte på golvet med Hugo.  
Att bo på två ställen kan vara en utmaning, men också en rikedom. Axel kom hem i eftermiddag från Ammarnäs efter en vecka där med sin pappa. Vilket härligt lov han haft, först Riksgränsen på skidor med sin mamma och den familjen och sedan en vecka med skoterturer med sin pappa och hans familj! Han har det bra, trots att han flyttar mellan två hem, för han har två kloka föräldrar som gör sitt bästa för honom och det betyder massor. 
 
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: