Sköna söndag

Det är inte så ofta jag blir bjuden på något en söndag. Då det händer är det extra välkommet och mysigt. Vi har ju en riktigt trevlig tradition- jag, Stina och Bitte, att fira varandra på något vis då vi fyller år. Eller snarare några veckor efter att vi haft vår födelsedag. Det kan till och med bli någon månad efter födelsedagen. Av någon konstig anledning så är alltid någon av oss upptagen med något, då vi försöker hitta en dag eller kväll att fira på. Men det gör liksom inget att det gått en tid, för när det än blir så är det lika skoj ändå.
Nu blev det middag hemma hos Bitte. 
Köksbordet, så himla fint! 
Snyggt med gula inslag i det svarta. 
Vi började ute på balkongen med ett glas bubbel och prat om allt jobbigt som Stina har framför sig med den tråkiga skjudom hon fått. 
Stina är en kämpe, och är det någon som fixar allt så är det hon. 
Asiatisk mat, så gott, så gott! Måste laga detta själv snart. Till nudelsalladen serverades panerad fisk och en superduper god sås. 
Bitte som alltid bjuder på något spännande och nytt. Själv tycker jag att jag fastnar i samma recept som jag kör om och om igen. 
Här kom visst min fot med, och första gången utan nagellack sedan maj. Jag hade lite fotvård hemma på lördagskvällen och struntade i nagellacket. 
Fick ju presenter också, tack snälla ni! 💝
Ibland hör jag dem som inte vill bli firade då de fyller år, jag kan inte förstå varför? Det är ju så grymt skoj!
 
♥ Maria
 


Kommentera inlägget här: