Liten Hugo

En liten Hugo. Vårt fjärde barnbarn. 💖
Axel har blivit storebror, och så himla gullig med sin lillebror. Frågade Axel i går om han ville sova hos mormor i helgen. Han ville det, i alla fall från fredag till lördag, sa han. Mormor blev så glad. Så efter jobbet i dag åkte jag hem till dem och fick se Axels lillebror. Jag höll mig ändå lite på avstånd. Ville hålla i honom så klart, men jag fick stålsätta mig. Vi som arbetar i skolans värld träffar ju så många människor varje dag, så vad man bär på för basilusker vet man ju inte. . 
Fotade Fridas nya lampa, som hon köpte för födelsedagspengar. Lampan Liv, en klassiker i dag.
Axel packade i alla fall för en natt hos mormor, det innebar att även hockeyutrustningen skulle med, eftersom hans hockeyträning är klockan 08.30 i stan i morgon. Gäsp, men sådant man får ta när man bjuder hem små hockeykillar!
 
-Kan vi äta på Pinchos, frågade Axel.
-Okej, sa hans mormor och så drog vi iväg. 
Vi sprang in på biblioteket innan de skulle stänga. Ut kom vi med en kasse full med böcker. 
Sedan ville Axel visa mig vad han önskar sig för spel i julklapp. Så bra, att jag nu kan tipsa jultomten. 
Den här boken kanske Hugo skulle tycka om ,sa den kloka storebrodern. Vi skyndade sedan vidare till Pinchos, men där fanns inte ett ledigt bord före 20.30, för sent. Så då fick det bli Friends istället. 
Axel valde hamburgare. 
Fish Taccos för mig. Efter maten ville Axel att vi skulle fika. Jag föreslog att vi skulle köpa med oss fikat hem istället. Axel fick välja vad och det var inte lätt, det fanns massor med gott att välja på. 
Vi fikade och såg på den roliga filmen om Paddington. Helt plötsligt upptäckte jag att gossen sov. Så bra ändå, eftersom det blir en tidigt lördagsmorgon. 
 
♥ Maria
 
 
 


Kommentera inlägget här: