Alla helgons afton

Tänder ljus hemma för alla mina kära som inte finns med oss längre.
Min pappa Martin, en av många arbetarklassens hjältar. 💖 Jag hade så önskat att du fått vara en del av våra liv längre än du fick. 
En kopia av fotot min bror fick. Så glad att det gick att få till kopior av den gamla tavlan. 
Jag får hålla mig i karantän tills svar från Covid testet kommer. Känner mig lite piggare i dag ändå. Men, min man vill inte vara alltför nära mig just nu, han är om möjligt mer rädd än jag att bli sjuk i Covid-19. Alltså får vi sova i var sitt sovrum nu.
Min arbetsplats i dag, förutom de stunder jag legat i sängen och läst. Stolen här, är kanske inte den bästa om man ska sitta länge och jobba. Men den är skön en stund, och jag är väldigt kär i den. En gammal som min mamma fått av sin morfar tror jag.  Skrivbordet har jag köpt av Övertorneå Karin, då hon bodde i Korpilombolo och hade en loppisrörelse vid sidan av restaurangen där. Jag köpte den åt Joel då han satt i timmar och ritade och målade som barn. Den har målats om några gånger sedan dess. De mesta av våra möbler har en sådan historia som dessa. 
 
Jag vill verkligen inte vara en gnällspik, det finns alltid de som har tyngre bördor att bära. Men, men det känns faktiskt riktigt trist, att bli sjuk nu, när jag sett fram emot en helg då jag skulle träffa alla barnbarn, och lille Hugo hinner ju växa såå otroligt mellan gångerna.  Blir jag inte sjukare än så här är jag ändå så glad. För sist jag var sjuk i slutet av februari och början på mars, då var jag riktigt risig. Så dålig vet jag faktiskt inte om jag någonsin varit tidigare. 
 
Håller tummar och tår att jag är på väg att bli frisk nu. 
 
Har pratat med min mamma i telefon, för telefon är den enda kontakt vi haft sedan juli. Hon sa till mig på skarpen att hålla mig hemma tills jag är helt frisk. Jag lovade så klart henne det. Gulliga mamma!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: