Höst, eller?

Väldigt förvirrande väder vi har.  +8° i November. Solen värmer faktiskt lite när man tar sig ut. Vi tog oss ut, så himla skönt!
Vi håller avstånd, även ute. 
Älskar "vår skog", som ger energi speciellt nu när det är i princip det enda vi kan göra utanför vårt hus.
Trots värmen ute eldar vi lite, en brasa till frukost eller middag för myset. 
Novembersolens morgonstrålar lyser upp vår mörka vindsvåning. En vindsvåning som behöver mer kärlek än vi hunnit ge den. Vi har dock en plan, som ligger långt in i framtiden känns det som. Soffan är Joels, som han fått och ska ha med sig den dag han och Lovisa flyttar till något tillräckligt stort. Vilket kan bli snart, de signalerar om att de kan bli redan till våren. Då får vi plats för de jag vill inreda den här platsen med. 
Trappan upp, med ett räcke som bär spår av fyra barns härj. Otaliga är de gånger någon av dem hängt på fel sida av räcket, bara för att få lite mer spänning i tillvaron. 
Jag har tvättat allt i vårt hus som kan bära Covidbaciller. Kuddfodral som är nytvättade och nystrukna hänger på räcket. . 
Fixat smoothies, med massor av ingefära i. Vår son och svärdotter Gustav och Madde servar oss med handling av mat och mediciner. Jag behövde lite hostmedicin och annat, hostar lite emellan åt. Då fick jag fixa en fullmakt åt Gustav så att han kunde hämta ut allt. Inte enkelt när man inte får träffa någon alls. 
Förra helgen läste jag gamla magasin i brist på annat, i veckan låg de här i min brevlåda. Så glad jag blev, kände att jag behövde något som var aktuellt och med en liten hint om den juletid vi har framför oss. Lite så är det väl i alla fall i november, att man börjar tänka på advent och jul... 
 
När man lyssnar på vissa personer som uttalar sig i media och på andra sociala medier, slängs ibland en skuld på dem som blivit smittade av Covid.
Sluta för guds skull med det!
Jag vet, att man inte behöver ha symptom innan man blir sjuk, jag fick huvudvärk, vilket alla kan ha utan att vara sjuk. 
Tro det bästa om folk, inte det sämsta 💖
 
♥ Maria

Kommentera inlägget här: