Glass och Tennet.

Såg ni Svensk Tenns livesändning nyss? Om inte finns den på deras hemsida fram till jul. Så mycket fint och så roligt att få veta tanken bakom produkten, så som Vänskapsknuten. Vill genast ha en bara på grund av den fina tanken bakom. 
Så vacker, och den går sällan billigt på auktionssajter.
 
Glassen jag lovade berätta om, godaste jag någonsin ätit. Just den här som jag köpte då jag fortfarande var frisk var himmelskt god. Krämig, gräddig och med choklad som jag älskar. 
 Finns än så länge bara att köpa i Boden. Hoppas den snart finns att köpa på Coop på Storheden.
Så fort jag får smaken tillbaka och får åka och handla ska jag köpa den hem. Den görs av grädde från kossor som betar i Heden, fint eller hur?!
De här valet i USA, oj oj oj. Vi värmde lite glögg jag och min man här i vår ensamhet. Inte gott alls. Eller kanske, men ingen av oss kände den goda glöggsmaken som den här drycken borde ha haft. Lite bortkastat med andra ord. Vi ville väl skapa lite mys ändå, det börjar kännas lite trist det här med karantänliv. 
Till helgen hoppas jag att vi kan promenera ute lite, de rådet fick min man av sjuksköterskan som ringde honom om testet.  Bra att andas frisk luft och promenera, om så bara runt ditt hus sa hon. 
Mer glass åt folket, och mindre Trump, och ska vi alls ha prylar så ska det vara kvalité som håller över tid.
Tycker i alla fall jag.
 
♥ Maria
 
 


Kommentera inlägget här: