Återvinna...

Jag tog ett beslut någon gång under hösten, att inte köpa nya klänningar, mer än i absolut nödfall. Det har gått rätt så bra faktiskt. Jag har knappt köpt något nytt i klädväg sedan dess, lite nytt då men bara då det varit av nöd tvunget. Jag är lite, eller rättare sagt väldigt less på de kläder jag nött på sedan dess. Jag kommer att rensa rejält bland gamla klänningar innan jag hänger in något i min så småningom renoverade klädkammare. 
I mina hyllor har jag hittat gamla kläder som känns lite som nya just nu, bland annat ett par vida byxor som jag köpt för så där 6 år sedan. Blusen är nog mer än 10 år gammal. 
Jackan hittade jag också när vi tömde klädkammaren. Den är nog lika gammal som byxorna. Köpt i Stockholm och är av det danska märket "Designers Remix". Den har jag skrotat runt i de senaste veckorna. Lite skoj ändå, att upptäcka gammalt som känns som nytt. 
Jag hittade gamla glasfat på Återvinningen, några för tre kronor och de lite större för fem kronor styck. Dem använder jag under mina blomkrukor. 
Så här,  just den här är en present till Stina, som jag glömde ta med mig sist jag skulle till henne. Så typiskt mig, men bättre sent än aldrig, eller hur?! 
 
Klänningar, jag har inget inplanerat som kräver en ny klänning, och vem har väl det i dessa tider. Ändå, en sval, vid sak att välkomna sommaren med...kanske. Eller så är det munskydd jag ska inrikta mig på till att börja med. Lyssnar lite på nyheterna och debatten som pågår om munskydd eller inte i vårt land. Som med allt annat just nu, ingen som vet helt säkert, men många tyckanden.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: