Kvällstrött, gäsp!

Jag är inte van vid att vara så här trött som jag nu är. Börjat jobba för fullt, men när jag kommer hem blir jag tvärtrött. Somnar klockan 20.00 i soffan och vaknar när det blir dags att gå och lägga sig för natten, nästan i alla fall. Det är inte normalt, men jag hoppas att det bara beror på följder av den influensa jag haft.  Och då ska det ju gå över, så småningom i alla fall. 
 
Det första intryck man får av ett hem, eller en arbetsplats är av vad man möts av i entrén. Alltså lägger jag alltid lite mer krut på att rensa här, eller gömma undan allt löst som tenderar att hamna innanför ytterdörren. Om någon är skarpsynt, så ser ni att det finns att rensa nu också. Några hockeyklubbor som någon ställt där i julas, och de står kvar. Kan vara något annat också, som är mitt...  
Men fokus på byrån "Snö" är min favorit. Sväljer allt en kvinna behöver av halsdukar, mössor, vantar och annat viktigt. När Lukas och Joel bodde hemma hade de också lådor i den. Min man har haft...kanske en låda för sina vantar etc. Han har nog inte fler lådor nu heller, om jag tänker efter. Inte jämlikt alls. Så till helgen ska jag nog rensa ut en del och då kan han kanske få en låda till, för rättvisans skull, och hockeyklubborna ska ut i garaget så klart. 😍
En gammal bild från i höstas av farstukvisten från utsidan. Jag tyckte det var vackert med alla löv, innan stormen tog dem och de som sedan låg kvar krattades upp om jag minns rätt. Vi får väl se när snön smälter vad som göms där under.
Vårt hus från andra sidan, en sensommarkväll. Jag ser att klädställningen står kvar efter att Joel hängt tält, sovsäckar och sådant på tork efter en fjälltur. Det är ofta så hos oss, någon glömmer alltid något.
 
Jag drömmer om ett tak över den första delen av altan där vi nu har en segel till skydd mot solen. Drömma kan man ju alltid, för min man drömmer inte om ett tak där.
I går var jag hos min favvofrissa - Ann-Sofie på Stil & Form. Alltid lika trevligt och bästa sättet att varva ner på, förutom ett yogapass då.
En kopp te, och lite tidningar att bläddra i, så fint! Köpte en ny omgång hårkur för att ha när jag fixar till ett hemma spa framöver.  
 
Just nu har jag en tanke om att ta hand om mig själv lite mer och lite bättre. Ska börja med att sova/vila bort tröttheten, sedan får vi se...
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: