Konst

I går kväll skippade jag mitt gympapass, något jag sällan gör. Ibland händer det i alla fall, och det var för att Sari hade Öppen ateljé i sin lokal i det fina huset på Bergviken där hon bor. 
 
Sari är precis som mig en Kiruna tjej, i alla fall delvis. För hon kom till Sverige från Finland då hon var liten har hon berättat för mig. I Kiruna gick hon i samma klass som min svägerska och de var bästa vänner. 
Sari har ett eget uttryckssätt som jag gillar. Den stora tavlan på golvet var ju hur läcker som helst.
Gult har jag alltid gillat, och den här skulle bli väldigt fin på en plats som behöver lite energi. 
Den här stor tavlan hade en spekulant. 
De här lite Picassolika ansiktena är ju så himla fina. Skulle gärna ha en sådan, kanske till och med en utan färg...
Vi var några intresserade som njöt av konsten och småpratet den här söndagskvällen. Jag funderade hit och dit, och till sist valde jag en tavla. När jag hittar rätt plats hemma ska ni få se vilken det blev. 
 
Jag vet en vägg där den skulle passa perfekt, men först måste min man hjälpa mig att riva ner panelen som sitter där, och så långt har jag inte kommit än i min process. För att få min man att riva ner något är inte så lätt ska ni tro. Men panelen som sitter där avskyr jag faktiskt, och den har suttit där sedan 1970 någon gån har jag fått veta av tidigare ägare. Det borde väl vara dags nu, med lite förnyelse kan jag tycka 😘
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: