Teater i dagarna två

För mer än en månad sedan frågade Kicki om jag och min man ville följa med dem på en teater i början på februari. Jag svarade så som jag oftast gör,
 
- Ja gärna!
 
För två veckor sedan fick jag ungefär samma fråga av Katarina, om vi ville följa med på premiären av något på teatern. Jag svarade ungefär likadant. Sedan ville inte våra män följa med på lördagen, så Frida, vår dotter fick göra det istället. Jag trodde ända fram tills fredagskvällen att det var två olika föreställningar vi skulle se.
Efter middag med Kicki och Lillen inne i stan gick vi vidare till teatern och då förstod jag att jag skulle se samma sak två dagar i rad. Men ock, vad gör väl det. I kväll var det genrep.
Första akten var lite seg, men allt tog sig till andra akten och det fanns både ett budskap och roligheter som föreställningen levererade. 
Vi hade en supertrevlig kväll med de här två vännerna. Min man ville stanna längre i stan men jag var fredagstrött, så det blev inte så himla sent ändå. 
På lördag var det rätt lika, dock en annan restaurang, och andra vänner som vi hade roligt med. 
Katarina och Frida, snygga i den lite frostigt disiga februarikvällen.
Premiär, med snittar och bubbel. 
Jag upptäckte att de förändrat vissa inslag lite från gårdagen och till det bättre. 
Restaurangen i Teaterhuset - Bistro Norrland har renoverat och nyöppnat. 
Vi hade tänkt äta där, men det var fullbokat, synd. Allt såg väldigt trevligt ut. 
Vi hade lite olika åsikter i kväll om teatern. Jag var fortfarande nöjd, och då mest med vad andra akten levererade, men någon annan tyckte si så där, och så ska det vara. Vi har olika smak och tycke vilket gör livet lite mer spännande.
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: