Julafton på juldagen

Vi hade en "sittning" till på juldagen som blev en light variant av julaftonen. 
Vår äldsta son med familj firade  julafton med hans svärmor och bonussvärfar, så vi fick rå om dem ute på juldagen i stället. Julklappar och en lite kallare dag än dagen innan. 
Olivia var sprudlande glad, och gladast var hon över att få leka med Lukas. 
 
Känner mig som ett proffs numera när det gäller att duka upp ute i vinterväder. Det var -9° så allt flytande frös på ett tag, förutom sådant jag hällt i termosar. Man får tänka till, så funkar det mesta. 
August sov då de kom, men vaknade när det blev dags för julklappar. 
En favorit i repris, farbröderna/morbröderna köper samma sak till både Olivia och Axel, vilket är så klokt. En låda med fiskedrag, och pappa Gustavs blev nog lika glad som Olivia. -Nu ska här fiskas hörde jag någon som sa. 
Dagen var kallare och vi höll oss inte ute lika länge på juldagen som på julaftonen. 
Ett varmt bad, det bästa efter någon timme i kylan. Okej, bastu kanske är bättre, men näst efter.
Det guldiga intill mina nya pumlor blev så bra. Kottarna med guldigt glitter hittade jag på Åhlens. Guldhjärtat har jag haft 6 stycken av, men hittade bara ett nu. 
 
Dagarna rinner i väg, i morgon kväll åker vår Lukas ner till Sollentuna igen. Så trist tycker den här mamman! Men Joel och Lovisa har vi kvar ett tag till, och det är jag så glad över. Nu ska jag fixa lite inför kvällens middag innan jag sjunker ner någonstans med min bok. 
 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: