Vardagsliv

Har jobbat en vecka och en dag nu efter den sköna semestern. Det känns ju rätt så bra ändå, att vara igång med allt på det vanliga viset. Somna i tid och när klockan ringer på morgonen är jag inte dödstrött, bara trött. På jobbet var det smått galet i några dagar förra veckan med hur mycket som helst att göra. I dag var det jämförelsevis lugnt, men man behöver inte ha tråkigt en sekund. 
I klassrummen börjar lärarna få klart inför skolstarten på torsdag. En Coronastart i år. 
Här ska år 1 börja om några dagar. 
Härligt, att eleverna snart fyller skolans lokaler igen.
När det helt plötsligt uppstod en lucka tog jag och skolans kvalitetsutvecklare Sara en reflektionspromenad. 
Sådana här rariteter kan man skåda då man strosar i skolans omgivningar. Så mycket energi den promenaden gav. Måste bara nämna att jag känner av träningsvärk i dag efter Sandras grymt bra pass i går. Precis som det ska vara. 
 
I sommar har vi varit många i familjen som fått njuta av livet i fjällen och vår lägenhet där. 
Joel och Lovisa har varit där längst, nästan två veckor. Lånar några bilder av dem. 
De har haft fint väder nästa hela tiden de varit där.
De hade också tur att hjortronen vi såg då vi var där hade mognat precis lagom. Några dagar efter att Joel och Lovisa kom hem åkte Frida, Otto och Axel dit. 
Vädret, inte lika varmt längre. 
Men är man rätt klädd kan man göra massor ändå. 
En lite suddig bild, men Otto har fixat all elektricitet. Nu har vi ljus! Jag längtar till nästa resa, men det finns inte riktigt tid för det än, men om några veckor. Fram till dess, fokus på viktiga saker på jobbet så som utbildning och undervisning, tjo ho!
 
♥ Maria
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: