Ändrade planer, eller?

Ni som läser min blogg då och då vet hur roligt jag tycker det är att duka för frukost, ibland i alla fall. Det är inte lika skoj på vardagarna måste jag erkänna. Speciellt inte nu när jag ofta äter frukost ensam. 
Den här morgonen dukade jag i alla fall  upp för frukost, och hällde upp juice i min nya kanna som jag fick i present av mina goda vänner Monika, Lotte och Lenita med respektive. Vitt och blått porslin passar fint ihop tycker jag även om dekoren är av allehanda slag och bordet svämmar över av en mängd olika nyanser av blått. 
Fortsätter plocka in av de blommor som fortfarande blommar ute. 
 
Vi har haft rätt så kaosartat i vårt garage en tid. Så söndagen skulle användas till garagerensning. Väl i garaget förstod jag att det skulle bli lite svårt. Vad som ska slängas har vi lite olika åsikter om jag och min man. Jag fotade en del av det som min man slängt i släpvagnen och skickade bilderna till barnen. Jag hade en känsla av att min man inte värderar vissa saker så som våra barn gör. Jag hade rätt, slalompjäxorna fick åka in i garaget igen, likaså några skatebrädor och ett par vandringskängor som en av sönerna inte ville bli av med. 
 
Gustav och Madde undrade om jag kunde passa småskruttarna en stund så de fick ta en träningsrunda i spåret. Räddade en stol innan jag lämnade garaget och fick sällskap av Olivia och August. 
Okej, stolen är ett några år gammalt loppisfynd, lite skev och tyget behöver bytas. Men det ska jag fixa, så fort jag får lite långtråkigt. 
Jag och Olivia ägnade oss åt Origami ett tag. Jag fick i uppdrag att vika en låda, och instruktionerna var helt ok.
 
Det blev en låda, men något blev ändå fel, attans också. Jag måste klura på var jag vek fel...
 
Söndagkväll betyder träning, och jag var såå taggad efter förra söndagens pass då Sandra testade sitt nya program med några deltagare. Vi var fyra stycken och gott om space. Det var roligt, och programmet var riktigt bra. Sedan visade det sig att när allt nu dragit igång igen, var det rätt så fullt i spegelsalen. Så efter en del vånda, beslutade jag mig för att avstå dessa pass, ett tag framöver i alla fall p g a det trista viruset som vi ska fortsätta skydda oss i från. Har jag avstått passen sedan mitten av mars, så kan jag fortsätta ett tag till.
Ungefär så...
 
Alltså tränade jag hemma, och det är så tråkigt!
Duschat ute hela helgen. Skönt, och speciellt efter att ha tränat. 
 
Funderar ändå över mitt val att fortsätta träna hemma, är jag överdrivet nojjig?
 
♥ Maria
 
 
 


Kommentera inlägget här: