Hemma igen.

Söndag och jag har jobbat undan en del för att inte ha lika mycket i morgon på jobbet. Skönt en söndag eftermiddag, att inte ha för mycket på "att göra listan" för veckan som kommer, som också blir en lite avhuggen vecka. 
 
Jag har fått lite rutin på hur man städar vår lägenhet innan vi ska åka hem. 
Här får jag fotmassage av min man, inget han gillar kan jag passa på att säga. Men eftersom jag åkt så mycket skidor och sedan städat mer än honom fick han offra sig 😘. Lite färg på benen vore skoj nu när det börjar bli lite varmare ute. 
När vi bara är två, finns två rum vi städar kvällen innan, så är det gjort. Även trapphuset tar jag då, och då har vi gjort bort en del. På morgonen i går steg vi upp, vädrade täcken och kuddar, tvättade upp alla sängkläder, som nu får hänga på tork i lägenheten tills Gustav och Madde kommer med sina barn på onsdag.
Städade resten av lägenheten, när vi gör det så här är vi grymt effektiva. 
Frukost, packade bilen och redan 09.00 var vi klar och tog oss till hotellet för möte med vår Brf förening. 11.00 slutade mötet och vi traskade ner till bilen och körde E10:an söderut. 
 I bilen läser jag så länge min man kör, scrollar i mobilen och hittar gamla foton från Gränsen en höst. 
Hoppas min man kan vandra så här i höst, att hans opererade lårbensbrott är så bra så att det inte sätter stopp för vandring. 
 
Ett stopp i Kiruna för lunch och inköp av en bok, en lätt som jag kan ha med mig på min nästa resa med flyg. Vid 17.30 var vi hos Joel och Lovisa. 
Vi firade hennes födelsedag en dag för tidigt. Godaste och finaste tårtan blev vi bjudna på. 
 
Skönt den här morgonen att vara hemma och hinna med allt jag behöver hinna med innan några intensiva dagar igen på jobbet. 
 
Hoppas att ni alla har en fin vecka framför er!
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: