En vecka extra allt.

Hur ofta är det två festliga dagar samma vecka?! För oss blir det till och med tre sådana dagar, vilket känns rätt så ok så här i kyla och mörker. Fettisdag, Alla hjärtans dag och så en födelsedag för oss. 
 
Jag kikar in hos Erica då och då i hennes mysiga klassrum. Ibland tidigt på morgonen, för hon finns alltid på plats före mig, även om jag är tidig, så är hon ännu tidigare. 
I dag började jag min dag med ett besök på Holms konditori. En dag som denna gäller det att vara ute i god tid. Jag har beställt semlorna för minst en månad sedan. När jag kom till Holms stod många i kö. Finns det något mer typiskt för vårt land än Fettisdag med semlor?
När klockan började närma sig förmiddagsfika dukade jag fram godaste goda semlorna. 
09.30 droppade semlesugna pedagoger in och alla berömde de godaste goda semlorna. Brödet fick många pluspoäng. Lagom söt sa någon. 
Jag ska nog äta en till semla till innan de slutar säljas. Förstår inte dem som bara äter en endaste en per år. Det är inte bra för någons hälsa att äta för många så klart, men om man tränar och drar ner på allt annat onyttigt så kan det väl inte vara helt fel ändå med så där fem stycken under en säsong. 
Jag som drejade en fin tekopp i Piteå har blivit med nya tekoppar. Den ultimata formen, och jag gillar kombinationen av färgerna rosa och gult. Det måste vara inne nu, har sett den kombinationen på både handdukar och påslakan också. 
 
♥ Maria
 
Lena:

Askonsdagen är alla <3 dag med massor av sötsaker :-) Jag avstår gärna min semla till dig eller någon annan, för mycket bulla och grädde, gillar inte mandelmassa. nä fy :-( Tacka vet jag finska pinnar :-)

Svar: Ja, vi är olika och vi tycker olika, vi människor. Men Finska pinnar är säkert gott!Ha det gott och mys med kaffe och Finska pinnar, eller te och finska pinnar!
Moi

Kommentera inlägget här: