Ljuvligaste lördagen, någonsin!

Värmen som nu omfamnar oss, i mitten av september är den ljuvligaste av alla. Man kanske inte har förväntat sig den, man överraskas efter alla regniga dagar och njuter mer än någonsin. I alla fall jag.
Lukas kom från stan, hade inte ätit frukost. Så efter hans rejäla portion med ägg, skinka och annat fixade jag lite gott. Vi funderade över dagen, skulle vi åka ut till Joel och fira honom fast han inte var helt kry, vi bestämde oss i alla fall för det. Det var ju varmt och skönt att sitta ute den här dagen. 
Krokar som jag köpt åt Lukas, för att han inte ska ha så mycket slängt här och där. Han var trött och behövde sova lite till innan vi drog i väg. Ok, tänkte den fromma mamman och satte sig på verandan med sin bok. 
Till sist kom vi i väg. 
Lovisa är så duktig på att baka goda tårtor. 
Oj, så mysig eftermiddag det blev. Joel får oss att tänka, och att skratta med sina únderfundiga tankar om oss och livet i stort. 
Det är sådana här stunder av livet man minns. Inget stort, inget otroligt, men ändå helt underbart. 
Här hos Joel och Lovisa blommar det överallt och växthuset var fullt av allt möjligt gott. Just här har Joel bara slängt ut en massa frön, för att täcka en liten slänt. 
 
Innan vi åkte hem frågade jag Lukas om han kunde äta middag med mig, vilket han inte hade tid med sa han först. Hans storebror sa då med ett leende, "du kan visst äta middag med mamma, så hon slipper äta ensam". 
Kom i alla fall hem med allt detta fina och goda. 
 
Då ändrar sig min yngsta son, och säger att okej, vi går till vår Byakrog, restaurangen här i vår by och äter.
Så skoj, att få sällskap och på bästa restaurangen. 
Vi köpte två olika och delade på dem, den absolut godaste var Pizza Gambas med heta räkor. 
Vi surrade lite med Christian innan vi traskade hem efter maten och han berättade lite om hur restauranglivet är. Lukas drog iväg till stan, och livet där med Kulturnatt och annat intressant. 
Blommorna jag fick hos Joel och Lovisa pryder mitt hem nu. 
 
Har en hel del att pyssla med i dag, vet inte riktigt vad jag ska prioritera. 
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: