Födelsedagsfirandet, del 2

Ja, så kom de hem, hem till ett hus fullt med släkt och vänner. Hugo var först att gratta på plats, och som han har väntat och längtat efter att få äta tårta. 
Nästan alla som var med på samma bild, eller hälften kom i alla fall med på den här bilden. 
Anna tog ton och vi sjöng för Lovisa så klart. 
Vi fick en redogöresle över hur allt gått till och hur Joel fått ljuga lite och vara lite av en skådespelare emellan åt för att inte avslöja något om festen. 
Jakob hade haft allt som skulle drickas och ätas hemma hos sig så att inte Lovisa skulle förstå varför det helt plötsligt var inhandlat mer än vanligt av sådant. 
Lovisas pappa och faster, så skoj att vi fick höra lite om Tobbes projekt och planer. 
Nils, My och Sofia.
Anton
Gustav
Lukas
Lovisas mamma José som berättade om spännande saker hon gjort under sina veckor i sitt hemland Frankrike nyss. Ostron på en strand i Normandie och annat skoj. Jag vill åka till Paris, men det lär nog dröja, för jag vill gärna ha med mig min man och han vill inte åka till Paris, suck.  
 
Innan vi åkte hem, blev det presentöppning. Jag och min man var ju barnvakt och fick lov att åka hem med gossarna, det blev den yngre generationen som blev kvar och roade sig in till natten. 
 
Lovisa fick massor med fina presenter, t ex ägg som kan bli kycklingar om hon har tur, och så småning om höns. Nu blir det till att bygga ett hönshus.
Vi fikade, pratade och skrattade över allt och inget. 
 
Huset fylldes av blommor och en och annan ny vas. 
 
Vilken rolig dag det blev, klockan var nästan kväll när vi kom hem med två trötta pojkar som hade haft så skoj de med.
 
Middag, badkarsbad och sedan sov alla så sött.
Jag med 😴
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: