Kyligare ute, då myser vi inne.

Värmen är borta, för ett tag i alla fall. Tidigt den här morgonen blev det ett träningspass i mitt vardagsrum eftersom regnet öste ner. När jag tränar inne blir det mer styrka, så får konditionen komma då jag springer. 
Söndagens utespring med min man. Skoj, att ha sällskap ibland. Nu när det är kyligare ute är det lite lättare att springa, även om "vår skog" som vi springer i alltid är lite sval av träden som ger skugga. 
Vissa sena kvällar glöder himlen. Om någon undrar, fast det gör nog ingen, men häcken som har två nivåer i bilden är inte vår. 😘
Jobbar hemma nu, en dag till. Sedan blir jag ledig, och det ska bli så himla skönt. 
Jag hinner ju en hel del då jag jobbar ensam hemma, men lite tråkigt är det att inte ha någon att prata med då jag dricker mitt te. Upptäckte att teerna hemma börjar sina i burkarna. Dags att beställa hem nytt. 
Klädde mig för regn och rusk på eftermiddagen. Mitt lilla rektorsnätverk hade träff.
Annevi höll på att baka, och det doftade ljuvligt av kanel och socker.  
Godaste kanelbullarna jag ätit. 
Jenny, jag och Annevi träffas ibland så där opretantiöst och kravlöst, och lika skoj är det varenda gång. Jag måste ta mig tid att baka kanelbullar, det var eviga tider sedan sist. Kanske mitt första semesterprojekt som inte är ett måste, utan något man gör för skoj skull. 
 
Njut av era sommardagar, oavsett vädret, så är det ju ändå sommar. 
 
♥ Maria
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: