Fredag med min man.

På hösten är det inte så att jag och min man hinner bli less på varandra precis, för han är mest på jakt. Den här hösten har han inte hunnit jaga som han brukar p g a annat som inte var planerat och som kastade omkull allt. Den här helgen bokade jag fast honom för tre månader sedan. Jag brukar göra det, som en kompensation för att vi inte haft tid att göra något tillsammans på länge. Tur att jag gjorde det ändå. 
 
Tidigt flyg från Luleå, då har man hela fredagen i Stockholm att göra vad man vill. 
En affär jag ofta kikar in i då jag är på Östermalm. 
Det enda jag köpt i butiken är två superfina smörknivar, och det är flera år sedan. Ibland räcker det med att bara få inspiration. 
 
På Svenskt Tenn var julpyntet framtaget. 
Kikade på det en finare än det andra. 
När vi gick runt här kände jag hur julkänslan infann sig, så där härligt och småpirrigt som det brukar före jul. 
 
Att sitta länge utan att ha någon tid att passa, kika på folk som passerar ute på gatan och prata så där som vi inte annars hinner på vardagarna, 
 
 
 
Oj, så god lunch vi åt!
Kikade på en Polestar, bara för skoj skull. 
Många av oss som vuxit upp norr om Polcirkeln och var barn på 1960-talet och in på 1970-talet har skuttat runt i näbbskor om vintrarna. I år har Acne samarbetat med Keros skinn i Sattajärvi, en by intill Pajala. Skoj!
 
Jag köpte te på NK och hade totalt 13 stämplar sedan tidigare på olika små kort, vilket gjorde att jag fick 2 hg te, inte illa. Vi tog oss till vårt hotell på eftermiddagen och jag sjönk ner i ett hett bad innan kvällens middag. 
 
I morgon lovas snökaos här i Stockholm, hoppas det lugnar ner till på söndag eftermiddag så vi kommer hem. 
 
Njut av helgen och ha det gott, var ni än är och vad ni än gör!
 
♥ Maria
 
 

 
Hannas krypin:

Så mysigt ni haft det tillsammans. De där julkulorna hade jag inte tackat nej till faktiskt. De var väldigt fina. Säkert svindyra med eftersom det är svenskt tenn....

Svar: Ja, de är så fina! Minns inte priset, men kan ha varit drygt 100 kr, eller mer.
Moi

Kommentera inlägget här: