Fredag, frukost och fika...

Jag hade en hel del att göra den här dagen, men startade den lugnt och sansat. Tände ljus, åt långsamt och läste dagstidningarna innan jag gav mig iväg. Boken, ja den ska jag läsa till vår nästa bokklubbsträff.
På fredagarna har jag möten hela förmiddagen med olika arbetslag på skolan, sedan är det ju ett trevligt avbrott med fredagsfika, så där 09.30.
Madde i den fina blommiga klänningen nedan, bjöd på en supergod ananaspaj med vaniljglass till. 
Dagen gick i ett rasande tempo.
Efter jobbet åkte vi åt var sitt håll jag och min man. Båda skulle vi köpa presenter åt en kille som fyller år i morgon. Min man köpte något långt och något som man vevar in ev något med. Jag handlade annat som jag tror någon kan bli glad att få. Men vilken tid det tar, att åka runt på olika affärer. Klockan hade blivit sen eftermiddag - tidig kväll då vi äntligen kom hem från var sin shoppingrunda. 
Jag hade ett superbegär efter räkor, så då fick jag handla allt till middagen själv efter presentinköpen. Min man hade helghandlat på torsdagen och köpt allt till en köttmidddag, så han vägrade handla igen till en räkmiddag, eftersom kött inte "dög" åt den kräsna damen som han sa lite putt. Men han erkände sedan att maten var grymt god, och att räkor faktiskt är riktigt gott ändå. 
Köpte Champagne cheddar på Coop, den goda osten jag hittade i Sollentuna då jag var där i juni. Sedan dess har jag frågat efter den då och då när jag handlat på Coop. De blev väl less på mig till sist och tog in den osten, vilket jag är glad över. 
En lugn kväll med tända ljus, och mys. Nu är det lördagseftermiddag, snart ska vi äta en köttmiddag som min man just håller på att färdigställa, slutet gott, allting gott.
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: