Men, se det snöar!

Axel sov över hos oss igen, och inte mig emot. Det är ett livspussel där alla bitar ska falla på plats. Axels  mammas familj består av fyra gossar nu med träningar vid olika tider, ibland nästan samma tid men på olika ställen. Ja, en av gossarna är ju bara två veckor gammal och Frida blev akut snittad så nu ställer vi så klart upp och hjälper till. Träning på söndagsmorgonen, och nu var det morfar som skulle fixa den. 
Axels pappa hade köpt en ny klubba åt sin son, och Morfar kapade den till lagom längd, visade Axel hur man sedan tejpar klubban. Ni som känner min man förstår nog hur han myser i rollen som "Hockeymorfar". 
Men om jag tar det från början, i går blev vi varnade överallt om den snö som var på väg. Så är det inte alltid, ibland kommer den som en överraskning, eller kanske inte eftersom vi bor där vi bor. Snö den här tiden på året är ju helt normalt. 
Frukost lördag morgon på tu man hand, planerade vad vi måste göra innan snön vräker ner, så som det lovades i alla väderprognoser. 
Jag hade lite morötter kvar i landet, som skulle upp. Citronmeliss och mynta som måste in. Skönt när snön anländer natten mot söndag, då hinner man allt. 
Hittade en perenn som fortfarande blommade. Klippte in det sista. 
Bytte gardiner. Nu får det bli lite mörkare och lite murrigare här. 
Min sminkspegel är mitt bästa här. Såg den på ett hotellrum i London för många år sedan. Då hamnade den på min önskelista och när badrummet här nästan var klart hade jag redan köpt spegeln. Den förstora gånger 5, och har lyse runt ramen. Bästa för en som ser lite dåligt på ålderns höst. 
Fint på trappen hos Frida. Vi kom i väg hit rätt sent på eftermiddagen. hela vår lördag gick till byte av däck på våra bilar, och till att fixa inne och ute för vintern. 
Hugo hade precis varit ute och åkt i sin nya vagn. Storebror Charlie håller honom i handen. 
En annan av bröderna laddar för helgen som ska komma och för Halloweenfirande  på sin skola. 
Vi var för trötta för att laga något fint till middag, så det blev hämtmat.
Spicy pokebowl för de vuxna och en barnbokebowl för Acke. Alla nöjda och glada och skönt att det finns hämtmat när tiden och orken tryter. 
Ute fortsätter snöflingor att falla och jag ska hänga lite tvätt på tork nu.
 
Njut av söndagen kära vänner!
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: