Ett mirakel

Vårt fjärde barnbarn. En liten kille som kom i natt efter ett akut kejsarsnitt. Har tittat om och om igen med förundran på den lilla, stora killen på de bilder jag fått under dagen. Det är väl ändå ett mirakel, när ett barn föds! Stor var han för han vägde 4120 gr och var 54 cm lång, men ändå så liten. 
Ja, här är Sollentunas IP. En isande kall hall, och en match som inte var så skoj, Sollentuna förlorade mot Visby/Roma. Ändå spelade laget väldigt bra, och förlorade matchen på grund av att motståndarna gjorde mål då man var en kort på planen, utvisningarnas elände. 
Lukas med nr 24 på tröjan. 
I pausen pratade vi lite med Fredde, som ser till att vår son trivs här i Sollentuna. Lukas har blivit bjuden på middag hemma hos Fredde ett antal gånger, och fått följa med på jakt då och då. Som i går kväll då det var vildsvinsjakt. Fint, för en orolig mamma, att det finns människor som Fredrik.
Efter matchen ville Lukas att vi skulle äta middag här på en grekisk restaurang. 
Helt okej!
Vi har städat efter oss här i Lukas lägenhet, så han har det fint några dagar framöver...men han har blivit sååå mycket bättre på städning den här hösten, än förra. Då höll jag på att svimma av förskräckelse första gången jag kom hit och hälsade på. Nu var det riktigt fint faktiskt. 
Fin lekstuga, som Lukas hyresvärd byggt en gång till sina barn. 
 
Nu ska jag packa ihop mina pinaler, så att vi kan åka hem så fort vi vaknar i morgon. 
Längtar efter att få träffa våra barnbarn hemma, och speciellt vårt nya barnbarn 😍
♥ Maria
 
 

Kommentera inlägget här: