Något gott...

Finns det något gott med att vara sjuk? Inte mig veterligen. Jag har det inte så illa ändå. I dag fick min man veta att även han har Covid-19. Han är inte heller speciellt sjuk, inte än i alla fall. Det är ju lite läskigt med just Covid, eftersom en del blivit friskare för att sedan bli riktigt dåliga. 
Sover lite längre, behöver ju inte stiga upp 06.00 nu så som jag gör i vanliga fall. Äter frukost innan jag börjar med dagens jobb via datorn. 
Fortsätter "pimpa" min yoghurt med massor av frukter och bär. Men jag känner inga smaker, precis så var det i mars då jag tror jag hade Covid första gången. Trist, ändå.
Mitt på dagen var det riktigt ljust hemma, och solstrålar som dansade in och bildade fina skuggspel.
Magiskt.
Dricker te, fast jag inte känner smaken. Skönt med något varmt i alla fall. 
Lyssnar på det amerikanska valet, och funderar över hur man kan rösta på någon som anser att det är valfusk om han inte vinner. Så vet jag att små barn kan säga, då de vill vinna till vilket pris som helst. 
Lille Hugo, honom vill vi lära känna. Men får ju som sagt var fortsätta vänta på det. Och vi som varit lite smårädda ända sedan mars för att vår stora lillkille skulle dra med sig Covid från Stockholm hit. 
 
Helgen som kommer är den första matchfria sedan serie startade, och han skulle komma hem nu. Han ändrade sig så klart. Vilket också är trist och ödetsironi. Att det är han som får vara rädd för oss istället för tvärtom. Så kan det bli. 
Oktober 2020
En allt igenom fin månad, som slutade med Covid. Bästa av allt, att det kom en fin liten Hugo, och all mystid med de nu stora barnbarnen, eller lite större i alla fall. 
 
I nästa inlägg ska jag berätta om godaste glassen jag ätit någonsin...
 
Håll avstånd, och tvätta händerna har vi hört det tidigare?
Jag har verkligen försökt, ändå blev jag sjuk. 
 
♥ Maria


Kommentera inlägget här: