Jullov...

I morgon är det sista skoldagen för våra elever, och sedan ett långt jullov som väntar för dem. För mig börjar jullovet i morgon, eller semestern rättare sagt. Jag varvar hemmajobb med komp och semester. Så i kväll sitter jag här i fåtöljen och bara andas julfrid. 
En kvällsmacka med saltat nötkött. Nötkött då man lider brist på renkött. Hittade en flaska julmust att dricka till. Sedan har jag sett två filmer efter varann. Första fick jag tips om av Magda på skolan, "Julgåvan" som du hittar på netflix. Efter den en riktigt mysig gammal film till "Laws of attraction" som jag hittade på C more. Min kväll, som jag njuter av att äga tills ögonlocken faller...
 
På skolan var det många som fick presenter, 
Annika, glad över en gåva från F-klassens föräldrar. 
Jag hade en present till Agnes som slutar hos oss, till allas sorg. Det var övertalighet på annan skola, och en med rätt utbildning kommer till oss, och Agnes får efter flera år på vår skola och förskola nu ett vikariat på en annan skola i stan. Jag hoppas att hon utbildar sig till Förskollärare för hon är som klippt och skuren för det jobbet. 
Någon av barnen hade också med sig en present till henne. 
Jag fick en present!!!
-Du får byta om det inte passar sa Helena som lämnade över den till mig. Jag har två likadana redan sedan innan, men kommer inte att byta. För det som fanns i paketet är perfekt då man är ute och jag hade faktiskt tänkt skaffa en sådan till Riksgränsen, så det blev helt perfekt! 
 
Tack snälla ni, bästa pedagogerna att får vara chef åt på bästa skolan så klart! 💖
 
En dag till för er lärare, innan ni får ett välförtjänt jullov och flera med semestertjänst kommer efter en intensiv hösttermin få lika välförtjänta lediga dagar. Som tur är har vi alltid några tappra pedagoger, jullovets hjältar som kommer att jobba och göra mellandagarna till guld för de barn som kommer att vara på fritids och förskolan dessa dagar. 💝
 
 
Vad jag gör av dagen i morgon, 
njuter av att inte veta... 
 
♥ Maria
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här: