Grattis våran Frida!

En häftig tjej, som alltid vetat vad hon vill. 
Läste då hon var fyra år. Jag vet inte riktigt hur det gick till. Hon blev en storasyster, så som många storasystrar kan bli, med tre små bröder så styrde hon upp och ställde i ordning för allt och alla. 
Hon har fyllt vårt hem med djur av allehanda slag. När jag ser på den här bilden på hennes häst Pontus och Idas islandshäst ser jag också vad mycket som hänt med vårt hus under åren som runnit iväg.
Frida har alltid gillat kläder, kan bero på att hon har en mamma som också gillat att klä henne i roliga kläder. Här i en klänning som Fridas farmor sytt en gång åt någon av hennes fastrar. 
Vi har tränat tillsammans ibland, något jag saknar nu när hon flyttat till stan. 
 
Nedan bilder från då vi var på teater någon gång i vintras. Jag är så glad över de gånger vi hinner göra något tillsammans hon och jag. 
 
Frida är enda barnet av våra fyra som min man varit pappaledig med. Hur det kunde bli så, ja livet bar med sig ett och annat som gjorde att han jobbade och jag tog ut all föräldrapenning med de övriga barnen. Frida har ju världens finaste Axel, och blivit bonusmamma  till två gossar och snart en baby till. Oj oj oj.
 
I dag firar vi henne och innan babyn kommer hinner vi firar Axel också. 
Kramar till världens finaste dotter!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: