Första arbetsdagen

Så klassiskt, jag kunde inte somna i rimlig tid i går kväll. Vet inte hur länge jag vände och vred på mig innan ögonlocken föll. När väl mitt larm ringde på morgonen, alldeles för tidigt kan man ju tycka förstod jag inte något till en början. Med vilja och en kylande dusch kom jag igång i alla fall. Just nu och något år framåt pågår ett stort vägarbete längs väg 97 som tar mig till jobbet. I dag tog det nästan en kvart längre än vanligtvis, innan semestern alltså. Förstår att jag nu kommer att ha 30 minuter längre restid totalt varje dag ett bra tag framöver, kanske flera år. Bygget ska pågå till 2021 tror jag. Jag gillar inte att slösa bort tid, måste börja lyssna på en bok i bilen då jag kryper fram i 50 km/h. 
 Den fina ljusstaken på bordet köpte jag för pengar jag fick då jag fyllde år. Den finns nu på rea  på Klassisk form i Luleå. Varje ljusstake är unik, tyvärr minns jag inte vad hon heter som tillverkar dem. När Maria som har Klassisk form sa att de var på rea bad jag henne lägga undan just den här åt mig.  Några dagar senare kom Birgitta, min kompis som nu bor i Stockholm in på affären och ville köpa precis den jag bokat. Skoj, att vi gillar samma saker, och Birgitta hittade en annan liknade som hon valde istället. 
Det är lite svalare ute nu, men fortfarande sensommarskönt. 
Dags att krypa ner i sängen, men första ska jag packa lite inför en natt i Sörbyn med förskolan. Vi har uppstart med allt vad det innebär tillsammans med en annan förskola och deras rektor. Ser fram emot två fullspäckade dagar med kvalitetsarbete. Bokade förresten in några dagars semester i september  innan jag åkte hem från jobbet idag, alltid skoj att ha något sådant att se fram emot.
 
Hösten, är väl ändå en fin tid på året, tycker i alla fall jag.
 
♥ Maria
 
 

Kommentera inlägget här: