Snuvad på konfekten.

Snuvad och snuvig. Fick bara helt plötsligt ont i halsen på torsdagkväll, inte bra med tanke på min mamma som inte bör bli sjuk i den ålder hon är i, och inte heller min svägerska som är delvis förlamad. Helgen var ju planerad in i minsta detalj, och jag hade lagt ner en del tid och tankeverksamhet för att allt skulle bli så bra. Vaknade med feber på fredagsmorgonen, men åkte ii väg och handlade på darriga ben tidigt på fredagsmorgonen, kände att det måste lösa sig allt, trots att jag var risig. Kom hem och la mig i vårt sovrum, sedan kom jag knappt ner förrän den här söndagsmorgonen. Hoppas nu att jag inte smittat alla som kom och grattade min mamma på lördagen, men jag har i alla fall försökt göra vad jag kunnat, genom att isolera mig i sovrummet. 
Olivia tyckte synd om mig, och höll mig sällskap på avstånd. Hon hoppades in i det sista att jag skulle bli piggare så jag också kunde följa med på Cg:s och äta på kvällen. Men nej, jag orkade inte alls. 
Tänk att allt löste sig utan mig!
Jag kunde höra prat och skratt från bottenvåningen och det kändes så fint. Fint att veta att alla hade det bra och då mådde jag också lite bättre. 
Bilder jag fått av min svärdotter Madde. Just här skulle alla försöka få i gång min mans kaffekvarn som han älskar och som just då hade hakat upp sig. Gissar att kaffesuget var stort då alla var så engagerade. 
Min mamma fick en tavla av oss barn och barnbarn, målad av Benny Ekman på hennes hus. 
Det blev kväll och middag för alla på Cg:s. alla förutom mig då, som låg och sov. 
Mamma som alltid sagt att hon inte gillar sött, fick två efterrätter. En av Joel och en av Lukas. 
Några gossar fick roa sig med sina mobiler ser jag. 
Man blir trött av att fira en 90-åring. Hugo fick sova en stund på restaurangen. Alla var nöjda med maten fick jag veta. Och Olivia som var lite orolig för sin farmor som inte orkade följa med sa att vi kunde gå på Cg:s när jag blir frisk också, gulleungen. 
 
Hostar och är lite trött, men så mycket bättre nu än i går. 
Ha det gott, och hoppas ni får vara friska.
 
♥ Maria