Måndag, en vanlig sådan.

Måndag och rätt så trångt i agendan för veckan som precis startat. Vädret, helt galet. I morgon lovas plusgrader här hos oss, vilket inte hör till det naturliga. På Gotland rullar stridsfordon på gatorna och män med galet mycket makt beter sig sämre än barnen på skolan då de åker ur Gagarinken och vägrar acceptera spelreglerna. 
Läppbalsam för torra läppar och med färg. Inte sponsrad om någon undrar, men en bra produkt tror jag, men måste testa den först så klart. 
Handkrämen har jag testat tidigare, och den här är bra, med en mild och fräsch doft. Det enda jag shoppat sedan jul förutom mat då.  
Söndagsmiddag, en riktigt smakrik Chili con carne. 
Städade Lukas rum, han har inte haft tid, och tid är det enda hans mamma har...eller inte. Mitt tålamod tryter ganska snabbt då städandet inte är tillfredsställande utifrån mitt sätt att se på den detaljen. Jag ber honom göra det med en mild och vän röst, och väntar några dagar. Sedan blir det en skarpare röst, händer ändå inget efter någon dag då, då kan det bli en explosion. Det ger effekt, för då  städar alla i min närhet, även Lukas.
På söndag var det städdag.Jag hade sovit 10 timmar, vilket jag sällan gör, och var ovanligt pigg vilket kanske bidrog till att jag  struntade i tesen "var och en städar efter sig".  Städade alla rum på vår övervåning och renbäddade alla sängar. När det nu var så varmt ute öppnade jag fönster så ren och fräsch luft fyllde alla rum. Jag fick i alla fall ett tack av min gulliga son när han upptäckte vad hans mor  pysslat med. 
Fullmåne i kväll
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: