Bädda rent

Billigaste lyxen, att bädd rent med krispiga lakan och nyvädrade täcken och kuddar. 
Lite av vad jag pysslar med på helgerna, eller torsdagkväll om jag valt att städa en torsdag efter jobbet. Funkar ju nu då jag inte tränar på torsdagarna längre p g a de eländiga viruset. Få se om jag törs köra som vanligt efter jul med träning på lokal. 
Att flytta runt på möbler är något jag gör ibland för att få lite förändring, ibland blir det bättre än innan. Här är det dock omöjligt, sängen får inte plats på något annat ställe i rummet. 
Det är dörrar eller fönster på de övriga väggarna som gör det omöjligt att förändra här. Alltså får det bli sängkläderna som får stå för förändringen i det här rummet. Ska köpa nya påslakan så fort jag hittar något som jag känner lite extra för. Mina barn har fått med sig påslakan och lakan då de flyttat, så antalet har krympt i vårt linneskåp. Sedan kan jag tycka att vissa påslakan och lakan har lite väl kort livslängd. Kvalité mäts i trådtäthet, och ju högre desto slitstarkare. Minst 300 TC bör ett lakan ha för att hålla och håller de länge skonar man miljön. 
 
♥ Maria

Kommentera inlägget här: