Känner livet i mig

Ni vet allas vår Madicken på Junibacken, hon  kände livet i sig, och det gör jag också just nu. 
Älskar dessa dagar. Vit snö och skidor på fötterna. 
Kapuschongen på, det blåste isande blåkalla vindar. Roligt att få ge sig iväg på äventyr, även om det inte blev så himla långt i dag p g a blåsten. Men den här dagen var en bra dag med tanke på hur vädret varit här uppe den här våren sa min bror. Vi åkte mot Norska gränsen,som ligger precis bakom vårt fjäll Marie Pigg där vi bor, vände och åkte ner på sjön sedan. Fick höra att norska tullen patrullerar här längs gränsen och kollar om det är norrmän som tjuvåker in i Sverige. Vi såg i alla fall inte till en enda tulltjänsteman. Funderade på om man hade behövt ta med sig passet, i fall de skulle dyka upp 😝. 
 
Några bilder från i går...
Det var väldigt länge sedan jag träffade min bror, så det var extra skoj att han kom förbi i går kväll. Vi höll två meters avstånd hela tiden. 😍
Lite disiga bilder från vår fjällby knippsade i går då det var sämre väder och jag skuttade runt med min kamera. 
Här är skoterparkeringen, en av våra grannar fick skotta fram sin skoter för typ en vecka sedan, den låg tre meter under snön. 
Idag har vi hängt här efter vår skidtur. Fick sällskap av min bror och delar av hans familj också. Fortfarande höll vi distans, Kiruna har ju också varit hårt drabbad av Covid-19.
En dramatisk bild tagen i motljus på min brorsdotter Elin, hennes pojkvän Jocke och hunden Freja. Blir varm i hjärtat av att få träffa den här fjällfian som nästan bor här i perioder då hon pluggar på distans.  
När jag blev ensam öppnade jag den här boken. Ensam för att min man somnade och min bror med familj drog iväg på en tur.
Toppen av fjället Marie Pigg i bakgrunden. Där finns en liten grillplats, fast just nu kanske den också ligger djupt under snön. Det är fint att sitta där uppe en sensommarkväll och njuta av den fantastiska utsikten över Norge åt ena hållet och Sverige åt det andra. 
 
Nu dags att börja fixa till en middag!
 
Ha det gott,
jag hoppas att ni är friska och får
känna livet i er alla bloggläsare!
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: