SPA, mitt bästa :-)

Jag blev bjuden på SPA av Stina som fyllt jämna år.
 
På trettondagsafton var vi bjudna hem till Stina och Kenneth tillsammans med alla deras vänner. Där och då talade hon om att detta var hennes födelsedagsfest. fast det var någon månad kvar innan den dagen.
 
Sedan när det nästan var dags att fylla år, fick vi ett sms, där hon vänligen men bestämt talade om att hon inte ville bli uppvaktad. Okej...
Hon blev hur som helst stylad, av några av hennes vänner, fick lite rött hår och så där. Sedan fick vi kvinnor en inbjudan till en kväll på Luleås nya inneställe - Alcatraz. Ett upplevelsecentrum där man tävlar i lag mot varandra med mera. Jag var i Göteborg då. Så när hon skulle fira med sin familj fick jag följa med på SPA, innan de sedan skulle roa sig med lite av varje resten av dagen och kvällen.
Det blev några timmar på Calrion Sense i Luleå. 
Eftersom Stina firade sin födelsedag så bjöd jag henne på lite bubbel och annat gott.
Hennes man Kenneth dök upp på hotellet där de skulle sova över. Jag sa hej, och hej då och åkte hem med bussen. Tack Stina för en supertrevlig SPA - dag!
 
SPA är min grej, har jag upptäckt. Så himla skönt att unna sig någon gång.
 
♥ Maria
 
 

Långfredag

Sol och vackert här hemma. Jag förstår att alla som inte åkt till fjällen njuter av utevädret här vid kusten.
-Vad gör vi då?
Vi har tömt hela köket. Skruvat ner precis allt. 
Flytta, kanske någon tror.
-Nej, inte alls.
På tisdag kommer en målare och ska börja måla. Det kommer inte att bli så stor skillnad, eftersom allt ska fortsätta att vara vitt. Men som ni vet så blir vit färg allt annat än vit efter ett antal år. Så jag ser fram emot ett fräschare kök. Golvet kommer att målas ljusgrått, annars är det som sagt var inte så mycket annat som förändras färgmässigt.
 
Boaseringen, pärlsponten ska bort, men inte nu. Vi har så många andra saker att göra i vårt hus, så jag gav mig i striden med min man. Om han ska riva den nu tar det längre tid innan vi kommer i gång med andra renoveringsprojekt och då valde jag att låta den vara kvar ett tag till.
Innan vi tömde köket har vi ätit lite påskmat i alla fall. Tidigt denna morgon innan alla våra barn drog i väg åt olika håll. Joel och Lovisa åt frukost med oss innan de åkte i väg till Riksgränsen för att fira påsk på skidorna.
Trots en ledig dag ringde min klocka 05.50. Lukas skulle i väg tidigt och jag bestämde mig för att fixa en ordentlig frukost åt honom innan. Mannen körde en runda och fyllde bilen med lagkompis och hockeytränare och skjutsade dem till Coop Arena för en lång bussresa ner till Nyköping och SM-slutspel.
 
När jag nu var i gång så fick det bli så här. 
 
Vi har jobbat på i timmar med att tömma och skruva ner. Nu ska vi packa lite inför vår resa ner till Nyköping i morgon. Jag hoppas att jag får tid över till att blogga lite där för då får ni ser hur vi har det. Mina joggingskor  ska i alla fall packas ner, jag måste börja träna igen.  Efter min sega influensa som inte riktigt vill ge med sig, känner jag att jag tappat alldeles för mycket av konditionen.
 
Lukas är tyvärr lite förkyld just nu, så hur det blir med förkylning och så får vi se och håller tummarna för att han ska fixa att spela. Typiskt!
 
Njut av påsken och andas frisk luft så mycket ni bara hinner!
 
 
 
♥ Maria
 
 
 

Skärtorsdag

Jag agerade assistent åt påskharen i går på jobbet.
 
Jag fyllde skålar med gott och önskade alla en Glad Påsk!
Anneli som tråkigt nog slutat på vår förskola kom och hälsade på och hade med sig gofika.
Det fina ägget från Georg Jensen fick bli min påskpresent till mig själv. Rea på Bobutiken i Boden och halva priset gjorde att jag slog till.
Jag och mannen tog en promenad till vår son som bjöd på födelsedagsmiddag den här Skärtorsdagen. Roligare att gå genom skogen tycker min man.
Med oss hade vi presenterna.
 
Hela familjen samlad, så grymt roligt!
Jag älskar presenter, och hade med lite fint till de små.
Farfar fick leka lite med Olivia och hennes present.
Jag älskar LEGO och fick hjälpa Axel med hans present.
Joel har nu det stora ansvaret att rådda i hop allt kring den present som hans storebror fick av honom, Lukas och deras far. En present på temat fjäll, fiske och flyg.
Födelsedagsbarnet fastnade inte på någon bild, så jag bjuder på en gammal på honom.
 
En helt igenom mysig kväll som bjöd på allt, skratt, lek och bus och sedan dramatik som minisarna stod för.
Jag spelade memory med dem, allt flöt på rätt så bra, tills en av minisarna fick fler och fler par, och den andra minisen bröt ihop. Det slutade med att båda minisarna grät så tårarna sprutade. Trötta av att fira födelsedag, båda hade passerat tiden för att sova för länge sedan. Jag fick natta Olivia och sedan krama Axel som skulle hem och sova. 
 
I dag, oj oj oj, ni skulle bara veta vad vi stått i! Mer om det senare idag om jag hinner.
 
♥ Maria