Snart helg och snart...

Känner en grymt skön känsla av att ha gjort det absolut viktigaste på jobbet innan hösterminen drar igång i augusti. Vi har massor med roliga saker att ta tag i på min skola till hösten, och även om jag just nu är i stort behov av att få vara ledig så längtar jag faktisk till allt som kommer till hösten.
Maria och Mikael dök upp en kväll den här veckan, roligt! Vi har inte träffats på ett tag eftersom de här är vänner som hänger på Mallorca titt som tätt nu för tiden.
 
Jordgubbar och glass = sommarlov!
 
Jag har en fulltecknad helg att se fram emot och ska iväg på en rolig sak på måndag eftermiddag. Sedan ska jag bara vara i flera, flera veckor :-) 
 
 Maria 
 

Hipp hipp hurra!

I går blev det födelsedagsfix direkt jag kom hem från jobbet.
Min mans födelsedag och vi firade så klart. Jag fixade en så himla bra present åt honom, och en del av den fick han i går. Den andra delen kommer senare...och det ser jag fram emot ;-)
Nu när vi egentligen har den ljusaste tiden på året så är det så mörka moln på himlen att stearinljusen får tändas.
En nybadad Axel lyssnar med stort intresse på vad Lukas har att förtälja. De två barnbarnen började med att ta ett bad så fort de kom innanför dörren hos oss i går. Badrummet var nästan lika blött som de två småtrollen var.
Min dotter tycker att jag oftast tar dåliga foton på henne, så nu hoppas jag att den här bilden är ok.
 
I kväll känner jag mig lite trött, och den stundande semestern ser jag fram emot. På söndag då vi var på stan och shoppade köpte jag fyra nya böcker som jag längtar efter att få tid till att läsa lata sommardagar. Om jag inte somnar nu, ska jag nog börja läsa lite i kväll, gäsp!
 
 
♥ Maria

Midsommarfirandet fortsätter.

Efter en långsam förmiddag på midsommardagen, dukade vi upp igen, med nya godsaker.
-Morfar, varför har inte du en julgran som man kan dansa runt, frågade en fundersam Axel.
-På Hägnan, där fanns det en, och jag vill att du ska fixa en så att vi kan dansa, sa han till sin morfar.
 
Morfar hade inte lust att fixa en midsommarstång, han hade jobbat hos äldsta sonen med deras husrenovering i massor av timmar och såg ut att vara väldigt trött. Men dansa gillar han så då blev det spontandans i vårt kök istället, och barnbarnen svängde runt med sin morfar/farfar av hjärtans lust.
Joel har landat och stannar i några veckor, Axel har väntat och väntat på att de ska spela gitarr tillsammans.
Sangrian den här gången innehöll en flaska rött merlotvin, 5 dl Fanta, massor av is, 2 apelsiner och 2 äpplen samt en mas socker.
Tjo och tjim, liv och lust. 
 
Alla gossar hemma, hjärtat mitt svämmar över ♥
Drömmigaste helgen på länge! 
 
Vi avslutade med shopping på söndagen, innan min brors familj åkte norrut igen. Fika i stan och lite smått och gott som jag behöver fick följa med hem. På måndag firar vi födelsedag, och jag har inte köpt presenten än...undrar så vad jag ska köpa???
 
♥ Maria