Frågor och svar

Ibland får jag kommentarer av er som läser min blogg. Hur spännande som helst! Skriv gärna, för att blogga är ju att föra ett samtal med er läsare. Och ni som berättar för mig när jag träffar er att ni läst något här, lika roligt det med. Sedan kanske vi inte tycker lika i allt, men så är ju livet och det skapar dynamik, vilket är spännande.
Jag frågar så gott som alltid om jag får fota någon innan jag gör det, och om jag får lägga in bilder här. Ibland får jag inte det, och det är ok. Om jag någon gång missat det , säg det till mig, så tar jag genast bort bilden. 
I kväll har jag det varmt och skönt här hemma, golvvärmen är i gång igen :-) Och medan jag skriver lyssnar jag på Coldplay, klicka här!
I veckan, eller nästa vecka, ska vi försöka få tid till att beställa nya fönster till det nya badrummet. Jag vill ha glas med stjärnor. Som ingen levernatör har, utan vi måste specialbeställa då. -Varför ska du alltid lyfta allt till en högre nivå än nödvändigt säger min man och suckar. -Ja, varför vill jag det?
 
♥ Maria
 
 
 

Söndagsfix

I mitt nästa liv tror jag att jag ska skaffa mig ett café. När det är vår tur att sälja fika i ishallen blir jag alltid lite stressad, men samtidigt vet jag att det är bra att jag blir det. För jag gör alltid mitt bästa då jag är lite stressad.
En morotskaka med massor av mumsig frosting på. Och en långpanna med chokladbiskvier var mitt bakbidrag till dagens försäljning.
Efter att jag bakat allt, för det gjorde jag på lördagkväll så gick luften ur mig totalt. Ett glas rött medan jag tittade min man djupt i ögonen och sa något fint, eller jag hoppas att jag sa något fint...för sedan kände jag, att jag nog behövde vila mig lite...och det gjorde jag ;-) Till mitt försvar, det hade ju varit en rätt så intensiv dag, inköp av presenter, match och kalas, middagsfix och till sist bakning.
 Och på söndagsmorgonen var det skönt att vakna utvilad. 10.00 var vi på plats. Finare än så här blir det inte i B-hallen. Helt ok, men jag saknar Sunderbyns fik lite grann, där finns ju allt man kan önska sig av ett café.
Annika och Clara hade även de ansvar för fiket tillsammans med mig.
Clara fick sköta kassan och den skötte hon galant.
Urban, lagets tränare kom och fikade innan matchen.
Matchen i dag mot Timrå var otroligt jämn, så jämn så den slutade 3-3, vilket den inte fick göra. Så det blev förlägning och då vann Timrå :-( , surt sa räven om rönnbären. Och försäljningen gick över förväntan, allt var slut när slutsignalen tjöt. 
 
Nu ett träningspass, som vanligt på söndagkväll. Och sedan en ny vecka som väntar.
♥ Maria

Axel 1 år!

Vi har väldigt många födelsedagar att fira i september. I dag fyller vårt äldsta barnbarn 1 år.
 Min brors båda döttrar fyller år på samma dag. Elin och Kajsa firar i Kiruna. Grattis, Kajsa 18 år och Elin 22 år i dag!!!
Och i morgon fyller barnens kusin Jakob år och det firar han i Malaga.
Axel var i alla fall hemma och honom har vi firat idag. Morfar hade köpt något stort...som Axel trodde var en hundbur först.
Något runt, svart som var gott att tugga på och en lång sak som man kan vifta med, skoj!
-Okej, det är tydligen så här man ska göra, så då gör jag väl så :-) Och mormor hade köpt något annat, som hon tycker att små barn ska leka med.
Så gott!!!
 
Lukas hade match i dag, mot Sundsvall och det blev vinst i dag. I morgon är det Timrå hemma klockan 12.00. Det är vår tur att sälja fika i B-hallen, så just nu bakar jag och det råder ett mindre kaos i köket. Kakan ska in i ugnen och sedan ska jag sätta i gång och röja undan allt.
 
Tack för att ni tittar in här, njut av lördagskvällen!
♥ Maria