Packar, igen

Eller rättare sagt, jag funderar mest, på vad jag ska packa. Och den här gången är det rätt så lätt, underställ och skalkläder, vantar och mössa. Sådant man behöver då det bär iväg norrut igen. 
Den här veckan har vi haft riktigt kyliga dagar här vid kusten, så där kallt så att yllekappan fått hänga på några dagar. Men nu är jag less på alla vinterkläder, förutom de jag har då jag åker skidor förstås. 
Nu hoppas jag på en fin valborg och första maj. Och blir det storm så har jag en del att läsa, så det blir nog bra hur som helst. Ja, och så var det packning innan jag stämmer träff med John Blund.
 
♥ Maria
 
 
 

En festlig måndag

Stina bjöd in till Afternoon tea på måndagkväll. Det finns ingen så kreativ och energisk som hon.
Efter en sen dag på jobbet, vi slutatde 18.30, lämnade jag bilen hemma och tog cykeln till henne. 
Bitte dök snart upp och vi skålade i bubbel, på en vanlig måndag. Men endast ett glas, någon måtta får det vara med det goda livet ;-)
Däremot drack jag flera koppar te, så som man bör göra på en sådan här tillställning. Jag måste få några recept av Stina, bland annat receptet till en annanasmarmelad som var grymt god till scones och grädde.
Små frasiga wienerbröd, scones med västerbottens ost i degen, laxsnittar, ja ni hör vilken kväll det blev. Jag cyklade hem med, typ två kilo extra fluff runt midjan den kvällen. Så nu blir det några magra dagar innan vi firar valborg...ja, så måste det bli.
 
 
♥ Maria

Finbesök

På söndag kom Axel förbi oss med sin fina vän Lena från Stockholm. Hon var här och hälsade på över helgen med sina föräldrar.
Lena med mamma Karin, Fridas studiekompis från åren i Umeå.
Och Lenas pappa Anton, journalist som precis skrivit en artikel om LKAB:s nedskärningar och uppsägningar för tidningen han arbetar på. 
Jag slängde ihop lite blåbärsmuffins och fyllde den tomma pepparkaksburken.
Så roligt att få träffa dem och höra lite om hur livet är i Stockholm för småbarnsföräldrar.
 
I kväll, en helt vanlig måndag blev jag bjuden på Afternoon tea hos Stina, så mysigt och gott, bilder kommer.
 
♥ Maria