Äntligen lite varmare

Sol och varmt ute, och vi har stökat runt inne hos Frida och Axel. Inte så spännande, men jag känner mig sjukt nöjd över min städinsats i två dagar. Lite bilder från den lägenhet de nu flyttar ifrån.
Fridas sovrum, här på bilden var inte detta fönster putsat än, och rullgardinerna ska hänga kvar för dem ville den nya ägaren ha. 
Axels rum, har varit ett så fint och ljust rum för honom med fönster åt två håll. 
 
Badrummet som Otto skrubbat. Så rent och fräscht.
Vardagsrum och kök, nästan klart.
Någon som behövde vila en stund. Ja, nu är det i alla fall skinande rent. Så efter den insatsen måste man väl ändå få känna sig supernöjd, eller hur?!
Det är lite Bullerbyn över den här bostadsrättsföreningen. Äppelträd som dignar av äpplen på hösten och krusbärsbuskar fulla med söta goda bär. Inte här på bilden dock, men på innergården är det varmt och frodigt för dessa träd och buskar. Fint att bo så då man har små barn. 
 
Däremot känner jag mig lite sorgsen över att de flyttar till stan. Det kommer att bli så bra för dem, men kan inte hjälpa att jag kommer att sakna den närhet vi haft till varandra.  
Efter allt flytt- och städstök blev det en pastamiddag hemma hos oss. 
Hemma har jag faktiskt satt ut lite sommarblommor. 
Bordet behöver få lite ny färg, det får bli nästa helgs fix. 
Vi har inte hunnit med att kratta  vår gård än, men sist i byn får vi bli då vi planerar att kratta varje kväll under veckan som kommer. Vår plan i alla fall, sedan får vi se vad veckan bär med sig. 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: