Vardagsmiddag

En vanlig vardag bjöd jag hem mina två äldsta barn Frida och Gustav med respektive på middag. Mest för att jag ville träffa mina barnbarn, för det var just dem jag längtade mest efter. Axel var hos sin pappa, så det blev August och Olivia som dök upp. 
Så mysigt att få träffa de här två småkottarna. 
Vi grillade olika sorters korvar och till det en krämig risotto med svamp. Jag brukar göra en supergod rödkålssallad till den här rätten, men hade inte hemma rätt saker i dag. 
Glass till dem som ville, och sega kolakakor till övriga. 
 
Böckerna vi ska läsa till nästa bokklubbskväll låg i min brevlåda. 
Ser fram emot spännande läsning. Det blev till och med två böcker till nästa gång. 
Den här boken köpte jag också, har läst flera recensioner där man lyft boken på olika vis. Med höga förväntningar får jag hoppas att jag inte blir besviken.
 
Idag har jag jobbat med två rektorskollegor på Björknäsgymnasiet i deras öde lokaler. Lite märkligt, med tomma skollokaler bara så där. Gymnasiet har haft ett tufft arbete de senaste dagarna för att få till meningsfulla lektioner via nätet.
 
Anledningen till mitt besök var att utvärdera och ge respons på ett arbete som några av mina lärare gjort tillsammans med lärare från gymnasiet. När arbetsdagen led mot sitt slut halkade vi in på litteratur i allmänhet och jag fick med mig en bok att låna från Ewas bokhylla. En rolig bok om skolvärlden, för vi behöver roligheter ibland som en kontrast mot allt allvar i jobbet. Så nu har jag fyra böcker att läsa, om jag skulle få långtråkigt. 
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: