Vårda ömt...

Tar du hand om dina skor?
Jag kan vara en aning misskötsam när det gäller skor, vilket jag skäms över om det kommer på tal. För ett par fina, dyra skinnskor kan du ha hur länge som helst om du sköter dem.
 
Däremot har jag en himla tur, för min man har alltid tagit hand om hela vår familjs skor. Han rengör, smörjer in och putsar upp dem. När Joel och Lovisa var hem sist, såg jag hur han med bister syn spanade in Joels skinnkängor. Sedan tog han fram hela "kittet" med allt som behövs och instruerade Joel. Men Joel fick fixa skorna själv. 
Tadaa, de blev som nya!
På söndagsmorgonen tog jag hand om mig själv, det är också viktigt. Ett långt bad och DN att läsa. Sedan lade jag en anisktsmask, så skönt för hyn. Och efter rentvättat hår gned jag in en hårinpackning som skulle ligga i i 10 minuter. Håret var ljuvligt efteråt. 
Produkterna är köpta på Stil & Form i Luleå, och jag är inte sponsrad. Den till vänster är hårinpackningen. Det kännd verkligen att det händer något med både anisktet och håret. Efter den här lyxstunden var jag redo att möta världen igen 😘
Semlan och fettisdagen sov jag bort. Men i går på jobbet hittade jag en kvarglömd semla  i kylskåpet med mitt namn på, så gulligt! Den var tyvärr stenhård, inte konstigt efter en vecka.
Däremot fick jag en god semla på lördagskvällen. Så jag är inte bitter alls. Jag har ätit semlor så det räcker och blir över. 
 
Vårda dig och dina prylar,
en god gärning för framtiden och för moder jord!
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: