Grattat vår äldsta son!

Grattis Gustav! 💖
 
Jag blir så varm i hjärtat när jag ser Gustavs driv och engagemang med sina barn. 
Så här har vi levt vårt liv med våra barn, och nu går arvet vidare. 
 
Gustav fyllde år i går och givetvis firade vi honom. Några av dem som brukar vara med tillhör en riskgrupp och valde att stanna hemma. Gustavs svärmor Barbro och hennes Kenneth firade honom  på morgonen innan de skulle ut och fortsätta sin renovering av sommarhuset ute på Sandön. Småkottarna Olivia och August är morgonpigga små juveler så det passade ju bra.
Axel och Oliva, så peppade för kalas!
Farfar spelade givetvis hockey med August.
Tårtan med blåbär i var god. Gustav fick pengar av oss till kläder åt sig själv. Jag erbjöd mig att följa med som smakråd då han ska iväg och shoppa. Han avböjde och sa att det fixar han nog själv 😘 Synd tänkte jag, som gillar att styla mina söner 😜
Sedan blev det fiskdamm, för det ville Olivia. Är det kalas, så är det!
Jag gillar det här teakskåpet med tavlan och allt. De har fixat till sitt hus så fint. 
 
Det blev sen eftermiddag och vi åkte hem. Hem för att fixa en middag och bara ta det lugnt. 
Så underbart med ljuset på kvällarna. Tänder ljus nästan året om, så också denna kväll. Jag köpte en kruka med pärlhyacinter hem. Hade tänkt köpa mig lite snittblommor, men det fanns nästan bara tulpaner och nu var jag sugen på något annat. En Mårbackapelargonia fick också följa med hem. Jag har några pelargonier som kommit upp från källaren efter några månader där. De ser helt döda ut, så jag ger dem någon vecka till så får vi se. 
Gustavs svärmor Barbro skulle göra sig av med de här björkstolarna. Jag ville köpa dem men det fick jag inte, hon gav dem åt mig.  Tack snälla! 💕 Så nu har jag lovat henne och Kenneth en middag i stället som tack. 
De står i vårt gårdshus, och jag funderar på om jag ska måla dem, eller låta dem vara som de är. Nu ska jag på skattjakt när tid finns, och försöka hitta en snarlik till så vi får fyra stolar hit. 
En udda stol i svart. Ibland kan det vara snyggt, men inte den här mixen enligt mig. 
 
Hela gårdshuset skulle jag gärna renovera, men vi har flera andra saker som står på tur innan det blir dags för gårdshuset. Världsliga ting, men när vardagen blir för allvarsam vilar jag mig i sådant som ger mig energi. 
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: