Filminspelning

Trots att alla människor lever lite försiktigare nu, så kan man ju göra roliga saker ändå. Jag har en väninna som är väldigt kreativ och ser möjligheter snarare än hinder. Just nu har hon ett nytt projekt på gång, där hon åker hem till olika personer och gör ett hemmma hos reportage kan man väl säga. Hon kom hem till oss en dag, filmade och intervjuade mig om vårt hus och hem. Lite roligt ändå.
 
Här är länken till filmen!
 
Givetvis känns det lite konstigt att se sig själv så här nära inpå.
 
-Varför sa jag så, och varför berättade jag inte det här...det hade ju varit lite mer intressant tänker jag då jag ser filmen. Min man blir lite imponerad över vårt hem helt plötsligt. Det ser ju så mycket finare ut på film, än i verkligheten säger han, hm...hur tänkte han då?
Golvet är inte ett klinkergolv säger min man, så som jag säger i filmen. Det är betongplattor gjorda i Marrakech. Sedan sa jag att vi har två barnbarn, och vi har tre - hjärnsläpp 😩och min man tyckte att det var så pinsamt så Katarina klippte bort just det, vilken tur. 😍
 
Familjen Swärd som bodde så länge i huset, är en spännande familj som jag hade kunnat berätta mer om, men det får väl bli en annan gång. Nanny och Hugo Swärds sondotter Anne sitter i Svenska akademien nu som ledamot. 
Jag säger att det här är en gjutjärnsspis, men det ser ju alla att det är en gjutjärnskamin. Jaja, lite fel information, men inget som gör skillnad i världen ändå. 
 
Lite av vad som störde mig just nu, i mitt sätt att vara och verka. Ska bli mer korrekt om jag skulle bli filmad fler gånger 😘
 
Så länge vi gör vårt bästa här och nu...
 
Ha det gott alla!
 
♥ Maria
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här: