Energin räcker inte till

Sportar sportlov från i dag. Trist nog, tog de två jobbdagarna all min energi. I dag har jag varit trött och orkeslös halva dagen minst.
Medan jag åt frukost planerade jag för i morgon kväll, inköpslistan skrevs mellan tuggorna. 
 
För det jag ser fram emot just nu är vår Bokklubbskväll hemma hos mig i morgon. Efter frukosten pep jag i väg till vår stormarknad för att inhandla allt till en god middag i morgon för vårt lilla gäng. Ska bli så skoj att träffas.
Lukas flög tilbaka till Sollentuna igen, och gud vad jag saknar den killen. Här hade vi ett engagerat samtal han och jag om hans framtid, innan han drog i väg igen. Jag kan minnas hur det var, att vara 20 år och inte riktigt veta vilka val man ska göra och vilka stigar man ska vandra på. Ska man fortsätta satsa allt på hockeyn, är det värt det, eller ska man lägga av nu när man gjort sin hittills bästa säsong? Många tankar och jag försöker coacha honom så gott jag kan. Fundera inte allt för mycket över framtiden, lev i nuet säger jag samtidigt som jag säger att man ska ha drömmar, för på någotvis tror jag att vi skapar våra liv utifrån våra drömmar. Livet kanske inte blir exakt så som man drömde om då man var tjugo år, man kanske inte ens vill att det ska bli så längre några år senare. Men fortsätt dröm...
 
-Vad du än gör, och var du än är, kommer det att bli bra, tro mig säger jag. 💕
 
 
Jag städar i gästrummet efter Lukas och bäddar rent för nya gäster, när det nu blir. 
Efter en vecka hemma och sjuk vill jag nu bli lika pigg som vanligt, nu på en gång. Jag har svårt att förhålla mig till den här energilösheten. 
 
Hittar gamla bilder och drömmer mig bort till vårvintern som är just nu i våra svenska fjäll. Det kommer att ge mig enerig, att få andas fjälluft, jag bara vet att det är så. Men det ligger någon vecka bort, tills vi åker upp. 
Gustav åker upp med sin familj nu, och blir där över helgen. 
Jag fortsätter leva i nuet, men drömmer ändå lite...om sol och vind och vår!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: