Sköna dagar!

Varmt och skönt, dag efter dag. Jag njuter och har det gott, även om jag jobbar. Någon har kollat väderappar framöver och hintar om att sämre dagar kommer nästa vecka. Men det är då, och nu är nu.
Onsdag och Förvaltningsdag. Vi är några tappra som jobbar fortfarande. I KS-salen där vi alltid har våra onsdagsmöten var det väldigt varmt, och första gången på hela året då vi inte behövde frysa. Lunch på Norrigården ute under ett parasoll. 
Efter jobbet hämtade jag Axel på Fritids, hans mamma jobbar till 17.00 och i dag kom jag hem före henne. 
Jag sa lite försiktigt till Axel att vi kanske kunde cykla direkt ner till stranden och ta ett dopp. Trots sina plåster ville han bada. Så vi hade lite simundervisning. Han simmar så fint under vattnet, med fina arm- och bentag. Men så fort han lyfter upp huvudet ovanför vattenytan blir det si sådär. 
Axel hade ramlat på Fritids och blivit omplåstrad på armbågen. När vi redan låg i blöt i Luleälven kom jag på att det kanske inte var så klokt att bada, med tanke på infektionsrisken. Så när vi kom hem fick hans morfar rengöra såren och lägga på nya plåster. Hoppas nu att de läker fort utan komplikationer. 
Efter middagen, som vi värmde upp, har vi hängt här ute. Lukas kom hem efter en dag i Storforsen där de badat i Piteälven hela dagen. När klockan blev 21.30 drog han i väg för att träna. Själv har jag en sak att göra innan jag ska lägga mig - skriva en inköpslista. Min man fyller år på fredag och alla barn med respektive och barnbarnen förstås, kommer hit på middag. Vi ska grilla, det känns givet en skön sommarkväll och tårta så klart och något glutenfritt till dem som inte ska äta gluten. 
 
Var försiktiga med solen, hur skönt det än är, huden mår inte bra av för stora doser.
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: