Min klädkammare

Walk-in-closet, det är ju inte något nytt precis. fanns i den lägenhet jag bodde i som barn, fast den användes till kläder för hela vår familj. Även huset mina föräldrar sedan köpte hade en. Ett lite rum man inte la någon större vikt vid. Det fyllde sin funktion, det räckte. 
 
Min klädkammare stal enerig från mig. 
Plastmatta i halva rummet och trägolv i den andra halvan. 
Ungefär så här såg det ut då jag vikt ner alla mina kläder i flyttkartonger och plockat ner alla hyllor. Det syntes tydligt var den förra väggen suttit. När sedan de gamla väggarna revs kom tapeter från förr fram. 
Allt tog som vanligt rätt så lång tid, och medan allt pågick var hela vår övervåning belamrad med flyttkartonger och annat bös. 
Oj, så mycket jobb det ändå var, med detta lilla rum. 
Plötsligt händer det...
Lundqvists måleri har fixat målning och tapetsering. Jag valde ju tapeten för mer än en månad sedan och hade flera olika alternativ som jag valde mellan. Till sist föll valet på denna. Ett skirt blommönster som inte är för dominant i denna lilla skrubb. Jag är ju svag för grått och med tanke på alla olika färger på mina kläder ville jag inte ha ännu mer färg här inne, utan valde något som passar i hop med regnbågens alla färger. 
 
Inredningen är på plats nu, och alla mina kläder som jag valde att behålla efter en brutal rensning. Oj, oj oj,  det kändes nästan som helgerån, att skruva upp hyllor och stänger i det här fina lilla rummet. 
 
Bilder kommer kanske 😝 för det ger inte samma harmoniska intryck längre när mina kläder hängdes upp ...men så mycket finare än det var innan 😍
 
♥ Maria

Kommentera inlägget här: