Min måndag

Jag får fundera lite varje gång jag behöver veta vilken veckodag det är. Rätt skönt, att hamna i ett sådant tillstånd. Mina sommardagar när jag väl vaknat, startar jag med att träna. Förr då sprang jag alltid några km på spåret, men med min onda häI går inte det och jag varvar nu kondition med styrka hemma på gräsmattan eller i vardagsrummet. Under helgen blev det många benböj och på måndag var det smärtsamt att gå ner för trappan. Istället för att träna bestämde jag mig för att cykla. Så det blev det en cykeltur till Lenita som bor på andra sida älven från oss. 
Trodde först det var kossor, men ingen av dem hade ju spenar. Vackert ändå, att det finns i vår by.
Färjan över älven. 
Ljuvligaste som finns, att cykla längs smala, slingrande grusvägar. 
Det är ett av de finaste sommarhus jag vet. Nu är det förresten inte ett sommarhus längre, för nu ska de bo här året om. 
 
Tapeten här är så himla fin.
Huset har en sådan charm och ligger så vacker med ängar, får och ladugårdar intill. 
 
Det blev en mysigt stund i solskenet med godaste fikat, chokladbakelser som smälte i mun och med jordgubbar och grädde till, mums! Jag har fått receptet och ska baka dessa chokladgodingar någon dag.
Gamla fina dubbeldörrar som skvallrar om tider som flytt. Jag hade fått besök hemma, så det blev en snabb cykeltur hem i motvind, bästa träningen den dagen. 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: