Livet just nu

Vilka mörka dramatiska moln som tornat upp sig dag efter dag. Tur att det inte regnat hela tiden, för det har gjort att fönster har blivit målade, ett efter ett. Det återstår att måla en hel bunt med fönster, så trist men bra att få det gjort. De regniga dagar vi haft har gett mig tid att läsa en hel del, och jag njuter så fort jag hittar en bok som fängslar. 
Jag har barnvaktat lite och haft så skoj med Olivia och August. 
Hastat in till stan, kikade in hos Maria på Klassisk Form, och hittade massor av fint. 
Fina kuddar. Och så klart blev jag kär i en megastor linneduk. 
Trots att den är stor, blir den lite kort till vårt köksbord, men så snyggt det skulle vara att duka på den. Men jag skulle kunna sy på en liten kant i ett enfärgat tyg på båda kortsidorna...vi får väl se. 
Köpte med mig två superhärliga franska tvålar och en ny kökshanduk, med paisleymönster precis som på duken. 
En till tvättstället, och en till badkaret.
Nu doftar hela mitt badrum ljuvligt av franska tvålar. 
Vår yngsta son, fångade jag i flykten. Han har ett hektiskt liv, trots att han fått världens bästa sommarschema. Han arbetar fem dagar och är ledig fem dagar, och arbetar han inte så är han ändå ständigt på väg. Nästan varje dag springer han några rundor i spåret här i byn, något jag också gärna hade gjort om jag inte hade haft så ont i min häl. Just nu spelar han padel med vänner utomhus, annars i en hall och minst en gång om dagen. Där emellan hänger han med vänner från förr, med före detta hockeykompisar och så. Det är väl lite av tjusningen med ungdomsåren, att kunna leva så.
 
I morgon ska jag baka är min plan, eller så bakar jag inte.
Allt beror på hur och vad jag känner för i morgon, 
en skön känsla, 
livet just nu!
 
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: