Gör ingenting, eller?

Dagarna rullar på, rullar på. Gör ingenting, mer än små saker hemma, det vanliga ni vet. 
Någon solglimt då och då mellan regnskurarna. Hänger här ute på verandan så mycket jag bara hinner, i pyjamas på morgonen och ibland ända fram till lunch. I veckan har jag läst en hel del och då glömmer jag tid och rum och hur jag är klädd. Att strunta i sitt yttre en smula, är lika med sommar för mig. 
Skönt, att låta allt gå i ett långsamt tempo.
Den här veckan har jag fått blommor vid flera tillfällen, och bara njuter av prakten som förgyller vår glasveranda. 
På fredag kom ett blombud med den här fin buketten. Så överraskad och så glad jag blev. 
Tack snälla ni, M&A och E&J! 
Våran Lukas var helt plötsligt hemma, och överraskade mig i dag med en god middag. Pasta med räkor i vitt vin, mums så gott! Räkor är bland det godaste jag vet. 
Jordgubbsfrossa till efterrätt. Jordgubbar med glass och grädde. Den här tiden på året äter jag nog röda saftiga gubbar minst en gång om dagen. Det gäller att ta vara på det goda när möjligheten finns.  
Stina kom förbi en dag, och då fikade vi så klart.
Rabarber är ju också sommar. Här var det en knäckig rabarberpaj vi åt. Semester och då kan det bli gott varje dag, oj oj oj.
Stina fick se min nygamla garderob och jag skickade med henne någon klänning som jag använder allt för sällan. I morgon ska jag börja dagen med ett gympapass, om inget annat tar min tid, för att sedan fixa ute i trädgården om vädret vill oss väl. 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: