Familjeliv

Kan inte låta bli att skriva det en gång till här, men vad är väl finare ändå än att få massor av tid med sin familj, eller delar av den i alla fall. Har man många barn är det inte så enkelt att få till tid med alla samtidigt, men den tid vi har tillsammans är guld för mig. 
Vi var några som åt frukost tillsammans, i dag blev det blåbärsgröt. Och någon åt resterna av gröten till middag. 
Någon har åkt i väg till sitt jobb tidigt denna morgon, någon annan sover fortfarande och några tappra själar vaknar senare än vanligtvis, men i god tid före lunch i alla fall. Semester om något.
På eftermiddagen fick vi besök när det regnade som mest. 
Någon ville inte komma in, vilket inte är så konstigt. För det är hur roligt som helst att springa ute i vattenpölar, det vet ju alla som varit barn 😍 Så en stund fick någon springa lite till ute i regnet. 
Sedan blev det roligt inne i alla fall, skoj då farfar lånade ut sin mobil och en liten kille fick välja musik. 
Den stora tjejen var hur nöjd som helst då hon fick spela MineCraft med sin farbror. Har det regnat en hel dag kan man få lite skärmtid, tycker farmor i alla fall. 
Har hängt upp den här lampan, Flowerpot som åkt till Riksgränsen tur och retur. Jag köpte den på Wika möbler i Gammelstad för mer än ett år sedan. Den skulle hänga i vårt nya trapphus i Gränsen tänkte jag, men väl där kändes det inte som att den kom till sin rätt riktigt. Efter en del funderande tog jag den hem igen. Här i vårt gästrum, eller Lukas rum nu då han är hemma igen, passar den perfekt. 
 
När det regnar är det så pass mörkt på kvällarna att jag till och med kan ha den tänd. Ett fint mjukt sken som jag gillar. Jag har en till Flowerpot, en bordslampa som jag köpt alldeles nyligen. Den har jag i vårt sovrum.  Ska fota den någon dag. Men nu ska jag börja packa för några/många dagar i fjällen. Regnkläder, stövlar med mera...
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: