Söndag och sol!

Jag måste ut, ut i solen en stund,  Känner att livet i mig vaknar av januaris första lite svala solstrålar. 
Lördagen använde jag i stort sett till att plockan undan alla fina stjärnor, adventsstakar och annat juljox. Oslo, från Watt & Veke blev min favorit i år, så fint sken och så vacker.
 
Min man lagar middag, och då blir det oftast kött. Så blev det i går, en väldigt god köttbit med goda tillbehör. Jag for omkring och flyttade på saker, så att det inte gapar alldeles tomt efter att julen städats ut. Några blommor fick lite extra mycket kärlek, eftersom de såg ut att när som helst ge upp.
Några mässingsstakar som fått stå i skåpet över julen kom fram igen. 
En lugn och stilla kväll. 
 
Ljusmanschetterna från Bobutiken i Boden, kan se lite juliga ut, men jag har kvar dem eftersom jag tycker att de är så fina. Kanske inte till påsk, men vi får se 😌
Bra, eller dåligt? Vi hittade knäck i frysen. Måste kanske börja ge bort lite av de som finns kvar.
 
Har ni sett Äkta Billgrens? Jag såg att alla avsnitt låg ute på SVT play, så när min man somnade såg jag nästan alla. Då var klockan, hm...natt. Men jag gillar det operfekta i symbios med det vackra så som livet kan vara. En vanlig, ovanlig familj med mycket värme, som inte är rädd att dela med sig av att livet är sorgligt ibland och inte alltid vackert. Det är inget de "gottar sig i", utan väljer att låta det fina, ljusa få stå i fokus. Fint tycker jag!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: